Pelenkázás


Tena Bed Plus Betegalátét - Nagy kiszerelés 80x180cm (4x20db)

Tena Bed Plus Betegalátét - Nagy kiszerelés 80x180cm (4x20db)

👌 A Tenafix 80x180 cm-es betegalátét egy extra nedvszívó képességű maggal és vízhatlan hátoldallal rendelkező termék. Puha felülete kényelmes érzetet nyújt a bőrnek és megkönnyíti a mindennapi ápolási tevékenységet. Biztos ágyvédelmet nyújt a vizelési balesetek esetén, valamint használatával csökkenthető a felfekvések kialakulásának lehetősége. Matrac alá hajtható szárnyakkal..Seni Super Extra Large 4 Felnőtt pelenka - Nagy kiszerelés 130-17...

Seni Super Extra Large 4 Felnőtt pelenka - Nagy kiszerelés 130-17...

👌 A Seni Super nadrágpelenka dupla tépőzáras ragasztószalaggal lett ellátva, ami lehetőséget ad a többszöri szétnyitásra és zárásra. Vizelet- és székletinkontinenciával érintettség esetén kiemelten ajánlott, az éjszakai órákra is. Ez a nadrágpelenka megbízható védelmet nyújt középsúlyos és súlyos inkontinencia esetén. Jellemzői: - Kétoldali elasztikus derékgumírozás - Dupla..Tena Bed Plus Betegalátét - Nagy kiszerelés 60x90cm (4x30db)

Tena Bed Plus Betegalátét - Nagy kiszerelés 60x90cm (4x30db)

👌 A Tena 60x90 cm-es betegalátét egy extra nedvszívó képességű maggal és vízhatlan hátoldallal rendelkező termék. Puha felülete kényelmes érzetet nyújt a bőrnek és megkönnyíti a mindennapi ápolási tevékenységet. Biztos ágyvédelmet nyújt a vizelési balesetek esetén, valamint használatával csökkenthető a felfekvések kialakulásának lehetősége. Jellemzői: - Gyógyászati..Seni Super Large 3 Felnőtt pelenka 100-150cm - Nagy kiszerelés (4...

Seni Super Large 3 Felnőtt pelenka 100-150cm - Nagy kiszerelés (4...

👌 A Seni Super nadrágpelenka megbízható védelmet nyújt középsúlyos és súlyos inkontinencia esetén. Vizelet- és székletinkontinenciával érintettség esetén kiemelten ajánlott, az éjszakai órákra is. A dupla tépőzáras ragasztószalag, pedig lehetőséget ad a többszöri szétnyitásra és zárásra. Jellemzői: - Kétoldali elasztikus derékgumírozás - Dupla nedvszívó réteg, a még..2 X Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 4-8kg Mini 2 (240db)

2 X Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 4-8kg Mini 2 (240db)

👌 Bugyoláld kisbabádat a Pampers Premium Care pelenkába, amely a Pampers legpuhább kényelmét, valamint legkiválóbb bőrvédelmét nyújtja számára. A pelenka pehelypuhaságú anyaga és nedvszívó rétege most olyan különleges, ún. Heart Quilts béléssel rendelkező fedőréteget tartalmaz, amely még puhábban simul a baba bőréhez, valamint elvezeti róla a nedvességet és a híg székletet...2 X Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (204db)

2 X Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (204db)

👌 Bugyoláld kisbabádat a Pampers Premium Care pelenkába, amely a Pampers legpuhább kényelmét, valamint legkiválóbb bőrvédelmét nyújtja számára. A pelenka pehelypuhaságú anyaga és nedvszívó rétege most olyan különleges, ún. Heart Quilts béléssel rendelkező fedőréteget tartalmaz, amely még puhábban simul a baba bőréhez, valamint elvezeti róla a nedvességet és a híg székletet...2 X Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (168db)

2 X Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (168db)

👌 Bugyoláld kisbabádat a Pampers Premium Care pelenkába, amely a Pampers legpuhább kényelmét, valamint legkiválóbb bőrvédelmét nyújtja számára. A pelenka pehelypuhaságú anyaga és nedvszívó rétege most olyan különleges, ún. Heart Quilts béléssel rendelkező fedőréteget tartalmaz, amely még puhábban simul a baba bőréhez, valamint elvezeti róla a nedvességet és a híg székletet...2 X Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag Junior 5 11-16kg (136db)

2 X Pampers Premium Care havi Pelenkacsomag Junior 5 11-16kg (136db)

👌 Bugyoláld kisbabádat a Pampers Premium Care pelenkába, amely a Pampers legpuhább kényelmét, valamint legkiválóbb bőrvédelmét nyújtja számára. A pelenka pehelypuhaságú anyaga és nedvszívó rétege most olyan különleges, ún. Heart Quilts béléssel rendelkező fedőréteget tartalmaz, amely még puhábban simul a baba bőréhez, valamint elvezeti róla a nedvességet és a híg székletet...2 X Pampers Pants havi Pelenkacsomag 9-15kg Maxi 4 (176db)

2 X Pampers Pants havi Pelenkacsomag 9-15kg Maxi 4 (176db)

👌 Amikor a kisbabák aktív korszakukba lépnek és a tisztába tevés közben megpróbálnak elmászni, bizony nehéz rájuk adni a pelenkát. Ekkor jön el a Pampers Pants bugyipelenkák ideje. A feltéphető oldalú Pampers Pants bugyipelenkát feladni és levenni is gyerekjáték. Körbeölelő kialakításának köszönhetően követi a kisbaba mozdulatait, ezért jól illeszkedik, viselete pedig kényelmes...2 X Pampers Pants havi Bugyipelenka csomag 9-15kg Maxi 4 (164db)

2 X Pampers Pants havi Bugyipelenka csomag 9-15kg Maxi 4 (164db)

👌 Amikor a kisbabák aktív korszakukba lépnek és a tisztába tevés közben megpróbálnak elmászni, bizony nehéz rájuk adni a pelenkát. Ekkor jön el a Pampers Pants bugyipelenkák ideje. A feltéphető oldalú Pampers Pants bugyipelenkát feladni és levenni is gyerekjáték. Körbeölelő kialakításának köszönhetően követi a kisbaba mozdulatait, ezért jól illeszkedik, viselete pedig kényelmes...2 X Pampers Pants havi Pelenkacsomag 12-17kg Junior 5 (152db)

2 X Pampers Pants havi Pelenkacsomag 12-17kg Junior 5 (152db)

👌 Amikor a kisbabák aktív korszakukba lépnek és a tisztába tevés közben megpróbálnak elmászni, bizony nehéz rájuk adni a pelenkát. Ekkor jön el a Pampers Pants bugyipelenkák ideje. A feltéphető oldalú Pampers Pants bugyipelenkát feladni és levenni is gyerekjáték. Körbeölelő kialakításának köszönhetően követi a kisbaba mozdulatait, ezért jól illeszkedik, viselete pedig kényelmes...2 X Pampers Pants havi Pelenkacsomag 15kg Junior 6 (132db)

2 X Pampers Pants havi Pelenkacsomag 15kg Junior 6 (132db)

👌 Amikor a kisbabák aktív korszakukba lépnek és a tisztába tevés közben megpróbálnak elmászni, bizony nehéz rájuk adni a pelenkát. Ekkor jön el a Pampers Pants bugyipelenkák ideje. A feltéphető oldalú Pampers Pants bugyipelenkát feladni és levenni is gyerekjáték. Körbeölelő kialakításának köszönhetően követi a kisbaba mozdulatait, ezért jól illeszkedik, viselete pedig kényelmes...Seni Super Medium 2 Felnőtt pelenka 75-110cm - Nagy kiszerelés (4...

Seni Super Medium 2 Felnőtt pelenka 75-110cm - Nagy kiszerelés (4...

👌 A Seni Super nadrágpelenka megbízható védelmet nyújt középsúlyos és súlyos inkontinencia esetén. Megfelelő választás a pelenkacserék közötti hosszabb szünetekre, így éjszakára is. A dupla tépőzáras ragasztószalag lehetőséget ad a többszöri szétnyitásra és zárásra. Jellemzői: - Kétoldali elasztikus derékgumírozás - Dupla nedvszívó réteg, a még szárazabb érzésért -..Tena Bed Plus Betegalátét - Nagy kiszerelés 40x60cm (6x30db)

Tena Bed Plus Betegalátét - Nagy kiszerelés 40x60cm (6x30db)

👌 A Tena 60x40 cm-es betegalátét egy extra nedvszívó képességű maggal és vízhatlan hátoldallal rendelkező termék. Puha felülete kényelmes érzetet nyújt a bőrnek és megkönnyíti a mindennapi ápolási tevékenységet. Biztos ágyvédelmet nyújt a vizelési balesetek esetén, valamint használatával csökkenthető a felfekvések kialakulásának lehetősége. Jellemzői: - Gyógyászati..Chicco Pelenkatároló konténer 0h  Normál szemetes-zsákkal haszná...

Chicco Pelenkatároló konténer 0h Normál szemetes-zsákkal haszná...

👌 Normál szemetes-zsákkal használatos! Gazdaságos és költségkímélő, mert normál szemetes-zsákot kell beletenni, így nincs egyéb utántöltő-költség!! A Chicco pelenkatárolóba akár 30 pelenka dobható a speciális, szagmentesítő nyíláson át. Szagmentes tároló: - innovatív zárszerkezet - speciális tömítések - megakadályozzák a szagok kiáramlását. HASZNÁLAT: A kar fel-le..Chicco Pelenkatároló konténer 0h  Normál szemetes-zsákkal haszná...

Chicco Pelenkatároló konténer 0h Normál szemetes-zsákkal haszná...

👌 Normál szemetes-zsákkal használatos! Gazdaságos és költségkímélő, mert normál szemetes-zsákot kell beletenni, így nincs egyéb utántöltő-költség!! A Chicco pelenkatárolóba akár 30 pelenka dobható a speciális, szagmentesítő nyíláson át. Szagmentes tároló: - innovatív zárszerkezet - speciális tömítések - megakadályozzák a szagok kiáramlását. HASZNÁLAT: A kar fel-le..Chicco Pelenkatároló konténer 0h  Normál szemetes-zsákkal haszná...

Chicco Pelenkatároló konténer 0h Normál szemetes-zsákkal haszná...

👌 Normál szemetes-zsákkal használatos! Gazdaságos és költségkímélő, mert normál szemetes-zsákot kell beletenni, így nincs egyéb utántöltő-költség!! A Chicco pelenkatárolóba akár 30 pelenka dobható a speciális, szagmentesítő nyíláson át. Szagmentes tároló: - innovatív zárszerkezet - speciális tömítések - megakadályozzák a szagok kiáramlását. HASZNÁLAT: A kar fel-le..Pingo ökológiai eldobható Pelenka 4-9kg Midi 3 (220 db)

Pingo ökológiai eldobható Pelenka 4-9kg Midi 3 (220 db)

👌 A Pingo eldobható pelenka természetes összetevőkből készült. Mentes a káros vegyi anyagoktól, puha kialakítását érzékeny bőrű kisbabánk is imádni fogja. Jellemzői: - Káros anyag mentes - Kényelmes viselet - Puha - Nem vált ki irritációt..Pingo ökológiai eldobható Pelenka 7-18kg Maxi 4 (200 db)

Pingo ökológiai eldobható Pelenka 7-18kg Maxi 4 (200 db)

👌 A Pingo eldobható pelenka természetes összetevőkből készült. Mentes a káros vegyi anyagoktól, puha kialakítását érzékeny bőrű kisbabánk is imádni fogja. Jellemzői: - Káros anyag mentes - Kényelmes viselet - Puha - Nem vált ki irritációt..Pingo ökológiai eldobható Pelenka 11-25kg Junior 5 (180 db)

Pingo ökológiai eldobható Pelenka 11-25kg Junior 5 (180 db)

👌 A Pingo eldobható pelenka természetes összetevőkből készült. Mentes a káros vegyi anyagoktól, puha kialakítását érzékeny bőrű kisbabánk is imádni fogja. Jellemzői: - Természetes összetevők - Káros anyag mentes - Nem vált ki irritációt - Junior 5 méret - 11-25kg - 1 csomagban 36db..Tena Bed Plus Betegalátét - Nagy kiszerelés 60x60cm (4x30db)

Tena Bed Plus Betegalátét - Nagy kiszerelés 60x60cm (4x30db)

👌 A Tena 60x60 cm-es betegalátét egy extra nedvszívó képességű maggal és vízhatlan hátoldallal rendelkező termék. Puha felülete kényelmes érzetet nyújt a bőrnek és megkönnyíti a mindennapi ápolási tevékenységet. Biztos ágyvédelmet nyújt a vizelési balesetek esetén, valamint használatával csökkenthető a felfekvések kialakulásának lehetősége. Jellemzői: - Gyógyászati..Pampers Pure Protection Kartonos Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (124db)

Pampers Pure Protection Kartonos Pelenkacsomag 6-10kg Midi 3 (124db)

👌 A Pampers Pure Protection pelenka segít a kisbabák finom bőrének megóvásában, hiszen prémium minőségű pamut, puha, növényi alapú rostok és egyéb, gondosan válogatott anyagok felhasználásával készült. 0% parfüm-, klórtartalmú fehérítő- és latex (természetes latexgumi), 100% Pampers szárazság. Bőrgyógyászatilag tesztelt a kisbabák finom bőrének megóvása érdekében. Mivel..Pampers Pure Protection Kartonos Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (112db)

Pampers Pure Protection Kartonos Pelenkacsomag 9-14kg Maxi 4 (112db)

👌 A Pampers Pure Protection pelenka segít a kisbabák finom bőrének megóvásában, hiszen prémium minőségű pamut, puha, növényi alapú rostok és egyéb, gondosan válogatott anyagok felhasználásával készült. 0% parfüm-, klórtartalmú fehérítő- és latex (természetes latexgumi), 100% Pampers szárazság. Bőrgyógyászatilag tesztelt a kisbabák finom bőrének megóvása érdekében. Mivel..Pampers Pure Protection Kartonos Pelenkacsomag 11-16kg Junior 5 (96db)

Pampers Pure Protection Kartonos Pelenkacsomag 11-16kg Junior 5 (96db)

👌 A Pampers Pure Protection pelenka segít a kisbabák finom bőrének megóvásában, hiszen prémium minőségű pamut, puha, növényi alapú rostok és egyéb, gondosan válogatott anyagok felhasználásával készült. 0% parfüm-, klórtartalmú fehérítő- és latex (természetes latexgumi), 100% Pampers szárazság. Bőrgyógyászatilag tesztelt a kisbabák finom bőrének megóvása érdekében. Mivel..Jané 3in1 zenélő Bili - zöld

Jané 3in1 zenélő Bili - zöld

👌 Jané 3 az 1-ben zenélő bili. Használata egyszerű és könnyű. Gyermeked számára kényelmes. Jellemzői: - 3 az 1-ben termék: bili, wc szűkítő és fellépőként is használható - Párnázott ülőfelület - Belül érzékelővel, elindítja a zenét ha folyadékot érzékel - Szétszedhető - Külön wc szűkítő és fellépő - Kapaszkodóval az oldalain - 18 hónapos kortól használható Mérete:..Pingo ökológiai eldobható havi Pelenkacsomag 4-9kg Midi 3 (4x44db)

Pingo ökológiai eldobható havi Pelenkacsomag 4-9kg Midi 3 (4x44db)

👌 A Pingo eldobható öko pelenka természetes összetevőkből készült. Mentes a vegyi anyagoktól, puha kialakítását érzékeny bőrű kisbabánk is imádni fogja. Jellemzői: - Kényelmes viselet - Vegyi anyag mentes - Puha - Nem vált ki irritációt..Pingo ökológiai eldobható havi Pelenkacsomag 7-18kg Maxi 4 (4x40db)

Pingo ökológiai eldobható havi Pelenkacsomag 7-18kg Maxi 4 (4x40db)

👌 A Pingo eldobható öko pelenka természetes összetevőkből készült. Mentes a vegyi anyagoktól, puha kialakítását érzékeny bőrű kisbabánk is imádni fogja. Jellemzői: - Kényelmes viselet - Vegyi anyag mentes - Puha - Nem vált ki irritációt..


Pelenkázás 5 (100%) 26 x Értékelések

Termékkategóriák pelenkazas : 27 termék.


facebook youtube

© 2021  Pelenkázás Szerviz információk